Broken Paraarm: Radius, Ulna és mindkét csonttörés

Ulna törés, Error 404. Page not found.

Share Send Az ulna a csont található a alsókar.

sípcsont törés gyógyulási ideje

Tág testtel és két végtaggal rendelkezik, amelyek a rádió és a humerus tetején és a csukócsontra vonatkozó és a rádió alsó részén. Kissé ívelt és nagyobb térfogatú felső részében az ulna - más néven singcsont - Három arca van.

Megismétlem levelemet, hátha nem kapták meg.

Ez a csont az alkar belső területén, míg a rádió A külsõ régióban fekszik. Ez a csont, a sugár és a gömb mellett, fejleszti a közös a könyök. Másrészt a sugár és a carpal csontok a csuklóízület kialakulásához vezetnek.

Broken Paraarm: Radius, Ulna és mindkét csonttörés by Jonathan Cluett, MD, tábori képesítéssel rendelkező orvos Share on Facebook Share on Twitter Különböző típusú lábfejek törései és kezelési lehetőségei Az alkar törés akkor következik be, ha az alkar egyik vagy mindkét csontja törésbe ütközik.

Ha egy ember esik, és kezet ad, hogy elkerülje a fej ütését, az ulna megkapja az ütési stresszt és képes szakítani ha az erő meghaladja a rugalmas ellenállását. Ez a sérülés másokkal együtt fordulhat elő, például sugár törés, a csukló elmozdulása, a könyök elmozdulása vagy torzulása és az úgynevezett Colles törés, amelyek többek között az alkar, a csukló vagy a kéz csontjait érintik.

coxarthrosis csípőkezelés áttekintés

Bár nagyon gyakori, hogy az ulna törése idős emberekben fordul elő, az életkor nem kizárólagos feltétele az ilyen típusú sérüléseknek. Számos tényező befolyásolhatja az ulna törésének ulna törés, mivel két látszólag egyenlő baleset különbözik egymástól hatása csapás szöge, a vizsgálati alanyok életkora stb.

A törés típusát tekintve meg lehet különböztetni a koronoid folyamatot, a stresszt, az elzáródást, az elmozdult, aprított, nem teljes és az olecranont.

a könyökízület kezelésének ízületi tünetei

A hívás ebbe a kategóriába is tartozik. Egy másik lehetőség egy törés, amely a kéreg A csontok között Ebben az esetben más, az állapotot kísérő sérülések, például a könyök elmozdulása és a sugaratörés fordulhatnak elő.

Klinikai vizsgálat: duzzanat, nyomásérzékenység a radius csukló közeli részén. Röntgen: kétirányú csukló felvétel. További kontroll felvételek a töréstípus és kezelés függvényében. Amennyiben a fájdalom a fossa tabatiere felett van és nem szűnik, scaphoid törés négyirányú röntgenfelvételekkel kizárandó. Anamnézis Megbotlás, szédülés, megcsúszás, ütközés következtében történt kézre esés.

Ha a csuklóízületre összpontosítunk, akkor két osztályt különböztethetünk meg: tendinitis hátsó ulnar és a elülső ulnar. Az ulna törés ulnara egy izom, amely az alkarban van, és amelynek eredete az inak a geregben és az ulna; a hátsó résznek viszont beillesztési inga van az ötödik metakarpium hátsó oldalán, a származási oldalán pedig az ulna oldalirányában. Bár az egyes léziók elhelyezkedése eltérő, mindkettő megpróbálják hasonló módon.

Ulnar Osteotomy Compression Plate Surgical Animation

A koncepció singcsont hangsúlyozva a én és nem a Ueközben a kocka. A kocka általában nevezik darab jég Egy ital hűtésére használják.

Tényeken Alapuló Orvostudomány Módszertani Ajánlások

Például: - Szeretnél kocka? Cubito is hívják azt húsleves dehidratált és a koncentrátumot, amelyet kocka tárol.

reumatikus ízületi fájdalmak

Vannak zöldségfélék kockák, csirkehúskockák, húskészletkockák és mások. Videó: 12 Radius, ulna Július