Kapcsolódó termékek

Ízületi karkötő, Hegyikristály segítő ásvány karkötő ízületi gyulladásra – Segítő ásványok

Vérnyomást stabilizáló, stresszoldó, ízületi gyulladás csökkentő – ametiszt ásvány karkötő

Leírás Hegyikristály segítő ásvány karkötő kristálygyógyászat szerinti hatása A hegyikristály hatással van a szemre, bőrre, ízületekre, tobozmirigyre. Ellenálló képesség növelő, testi, lelki és szellemi kimerültség esetén, a végtag fájdalom esetén is ajánlott, erősíti az agyalapi mirigyet. Fájdalomcsillapító hatású, ízületi karkötő a szemnek, bőrnek, ízületi panaszokat enyhít, lumbágó, hátfájás, gerincoszlop gyulladásai, belek, emésztésszabályozás, gyomorpanaszok, egyensúlyi zavarok, pajzsmirigy, szédülések.

A hegyikristály megelőzi a szürke és a zöld hályog kialakulását, tisztítja a könnycsatornákat. Alkalmas a sorscsapások feldolgozására, lelki sebek gyógyítására, negatív energiák levezetésére, aura tisztítására, erősítésére és védelmére, a kifejezőerő növelésére.

ízületi karkötő

Összehangolja a két agyféltekét, megerősíti az idegeket, és serkenti a mirigyek működését, energiát ad, idegnyugtató és stresszoldó hatása van, csökkenti az aggódást és a félelemérzetet. Megvéd a környezetben lévő negatív energiáktól.

ízületi karkötő

Segít lelki sebek begyógyításában. Tárolja és felszabadítja az energiát, kezünkben tartva megkétszerezi a biomágneses mezőnket.

ízületi karkötő

Elektromágnesességet termel és eloszlatja a statikus elektromosságot. Tisztítja és erősíti a szerveinket és a lelkünket.

Hematit Csillagjegy: Kos, Skorpió, Bak, Vízöntő Csakra: gyökércsakra Szellemi terület: Túlélés Lelki terület: Az ezoterikus gondolkodásmód szerint erősítheti az akaratot, rávilágíthat a teljesületlen vágyakra. Mentális terület: Egyes feltevések szerint az elemi szükségletekre és a testi jólétre irányítja a figyelmet. Test: A hiedelmek szerint elősegíti a vasfelvételt és a vérképzést, erősíti a vékonybelet, a vastagbelet és a vesét. Mentális terület: Egyes feltevések szerint támogatja a tudatosságot, az ítélőképességet, a konstruktív gondolkodás fejlődését és a cselekvést. Test: A népi hagyományok szerint jót tesz a bőrnek, enyhíti a fájdalmat és a feszültséget, csökkenti a magas vérnyomást.

Ráhangol spirituális céljainkra, fokozza természetfeletti érzékeinket, segíti a figyelem-összpontosítását, és előhozza az emlékeinket. Használhatja lelki diszharmónia kiegyenlítésére, belső képek megjelenítésének erősítésére, a felettes tudat aktiválására.

  1. Sebészcsomó a gyöngyfűzésben - Indigó Kövek Tudástár 1 Rézzel a candida és az ízületi fájdalmak ellen?
  2. Рано или - Она боится, Наи, нового сердечного приступа, - ответила Эпонина.
  3. Térd hialuronsav injekció
  4. Hogyan kezeljük a könyök ízületét

Segítő ásvány, hogy rátaláljunk saját utunkra. A karkötőt 10 x 8 mm-es csepp formájú és 6mm-es roppantott hegyikristály gyöngyökből fűztük rugalmas ékszer damilra.