Hasonló termékek

Olaj reuma

Tartalom

  olaj reuma váll fájdalom gyógytorna

  Arcra — testre — hajas fejbőrre Masszázsolaj, testápoló, arcápoló, vagy éppen fürdőolaj? Minden esetben megállja a helyét!

  olaj reuma váll fájdalom mint a megfázás esetén

  Masszázsolajunk kemikáliamentes, tiszta, ehető növényi bázisolajok és gyógyszerkönyvi minőségű illóolaj keverékéből készül.

  Add fürdővizedhez, adagold tusfürdődhöz, vagy használd önmagában az arcodon, testeden, sőt még a hajas fejbőrödön is!

  olaj reuma közös fenyőolaj kezelés

  Arc — és testmasszázs Használd az ujjbegyeidet az olaj bemasszírozásához körkörös mozdulatokkal, kezd kisebb körökkel majd haladj a olaj reuma felé, hagyd hogy az olaj gondoskodása behatoljon a bőrödbe.

  Még hatékonyabb, nedves bőrön alkalmazod!

  Az olajat nem kell lemosni, tökéletesen felszívódik, akár egy testápoló, vagy egy arckrém. Fürdőolaj Mielőtt a fürdővizedhez öntenéd, azt javaslom, hogy keverd el egy kis mézzel, vagy tejjel olaj reuma olajat a kád alján, és csak ezt követően engedd rá a meleg vizet, hogy az alkotók teljesen el tudjanak keveredni a vízben, és ne csak a víz tetején lebegjenek.

  olaj reuma vállízületek kezelni

  Végy egy perces fürdőt, lazulj, pihenj, hogy aztán megújulva, hasznos felismerésekkel és gondolatokkal pattanhass ki a kádból. Hajápolás Hajmosás előtt vidd fel a száraz hajra az olajat, úgy, hogy közben az ujjbegyeiddel a hajas fejbőrbe is jól masszírozd be az esszenciát. Hagyd fenn minimum 30 percig, majd mosd le, és élvezd, hogy erősebb és fényesebb hajkoronád, mint valaha, mely érzés csak fokozódik a rendszeres használat során, hiszen a hajas fejbőr egészsége is látható hatással lesz kúraszerű alkalmazásnál a hajszerkezetedre.

  olaj reuma duzzadt ízület a bal lábon

  Hetente alkalommal javasoljuk.