Könyökrögzítők és teniszkönyök pánt

Könyökrögzítő sín, Kar / Váll / Csukló - RB/Ortézisek - REX-SAN webáruház

könyökrögzítő sín milyen kenőcs kezelja a nyaki osteochondrozist

Méret kar, könyök és csukló körméret alapján : Menny. Rögzítése a tépőzárakkal történik.

Orvosnál - Fogászat

Flexiós és extenziós ütközőkkel van ellátva. A mozgástartomány a szükséges mértékben állítható a teljes extensios helyzettől a teljes flexióig.

könyökrögzítő sín ízületi betegség kolostor

Alkalmazás: Rendelhető a könyökízület mozgásainak igen súlyos és fájdalmas korlátozottsága súlyos gyulladás vagy törés utáni állapot ellátására. Ugyancsak alkalmazhatjuk bénulás, vagy nagyfokú csonthiány következében lötyögővé vált ízület esetén. Használati utasítás: Nyissa ki a tépőzárat.

könyökrögzítő sín farokcsont fájdalom esés után

Helyezze fel a könyökrögzítőt úgy, hogy a kör alakú kivágás a könyök közepére kerüljön. A könyökrögzítőt könyök alatt és fölött tépőzárral biztonságosan rögzítjük, hogy az elmozdulást a végtagon kizárjuk. Tisztítása: A könyökrögzítőt a sín eltávolítása után 40Cº-os vízben nyomkodással, finom mosószerrel mossa. Mosás közben ne dörzsölje, és ne kefélje az anyagot Alapos öblítés után szárítsa Ne szárítsa szárítógépben, napon vagy fűtőtesten Csavarás, centrifugálás tilos Vegytisztítás, benzin vagy hasonló oldószer használata tilos Könyökrögzítő sín, bőrápolók és olajos krémek használata csökkentik a termék élettartamát bénulás nagyfokú csonthiány következtében lötyögővé vált izület esetén A termék adaptálható elasztikus.

könyökrögzítő sín az ízületek legerősebb fájdalomcsillapítója